Plejeprodukter

Huden - den 5. sans

Ved siden af øjne, ører, mund og næse hører huden til som det 5. Sanseorgan. Derfor har Pretty Woman valgt être belle plejeprodukter som grundstenen i vore skin-care produkter.

Être belle udmærker sig ved udvikling af innovative produkter med revolutionerende succes. Dit velbefindende hænger i høj grad sammen med måden din hud behandles på. Behandler man huden godt, giver det udtryk i et smukkere og sundere ydre.

Être belle har hudplejeserier, der passer lige præcis til dig – uanset hudtype. Kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din hud.

Smukt hår - hvordan du opnår det

Hvis du vil pleje og holde dit hår sundt, er det vigtigt at vide, hvad det har brug for. Hans Conzen Kosmetik GmbH har brugt denne viden i mere end 30 år til at udvikle luksus-hårplejemærket GLYNT.

GLYNT-formlerne stammer fra forskning og udvikling i Schweiz. Serien blev udviklet til frisører, med hjælp fra frisører. Derfor er GLYNT hårplejeprodukterne meget innovative. Når de kan leve op til de høje krav, som førende frisører stiller til dem, opfylder de også de højeste krav fra kunderne i salonen.

Luk